MALATYA / PÜTÜRGE - Pütürge Halk Eğitimi Merkezi

Matepratik etkinlikleri

Tem

Usta öğreticilerimiz ve  kursiyerlerimiz atık malzemelerden  çeşitli el ürünleri oluşturarak geri dönüşüm desteği kazanıyor.

Böylece geri dönüşüm konusunda farkındalık oluşturulmaya çalışarak sürdürülebilirlik sağlanır.

Hayat boyu öğrenme şenlikleri

Tem

May

Pütürge Kaymakamımız Sayın Recep AYDIN'ın desteği; İlçe Vefa Sosyal Destek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü grubu olarak bayramda da sokak hayvanlarınıda unutmadık.

May

Pütürge Kaymakamımız Sayın Recep AYDIN'ın desteği; İlçe Vefa Sosyal Destek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü grubu olarak bayramda da çocukları ve yaşlıları  unutmadık.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz. K. Atatürk

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. Naci KARAÇAY  ( Pütürge Halk Eğitimi Müdürlüğü ve Gençlik spor Müdürü.)

May

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü vefa sosyal destek grubunda görev alarak ilçede hafanın yedi (7) günü 65 yaş üstü vatandaşlara  hizmet vermektedir.

May

İlçe Kaymakamımız Sayın Recep AYDIN'ın kordinesinde ve destekleriyle  Halk Eğitim Merkezimiz destek amaçlı maske üretime başlamıştır.

Nis

Yarının teminatı olan çocuklarımıza yarının gözüyle bakalım ki yarınlarımız aydınlık olsun 23 Nisan Yarının teminatı olan çocuklarımıza yarının gözüyle bakalım ki yarınlarımız aydınlık olsun 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.. Naci KARAÇAY

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, korona virüs nedeniyle 21-22 Mart 2020 'de yapılacak Açık lise sınavlarının ertelendiğini duyurdu.

Şbt

Minik Yürekleri Isıtalım Projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi Koordinatörlüğünde İş-Kur İl Müdürlüğüyle yapılan işbirliği ile açılan örgü kursunda kursiyerlerin örmüş olduğu atkı ve bereler, İlçemiz Deredüzü İlkokulundaki öğrencilere dağıtıldı.

Ock

Kaymakamımız Sayın Recep AYDIN'ın himayelerinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca başlatılan 'Minik Yürekleri Isıtalım Projesi' kapsamında Halk Eğitim Merkezi Koordinatörlüğünde İş-Kur İl Müdürlüğüyle yapılan işbirliği ile açılan örgü kursunda kursiyerlerin örmüş olduğu atkı ve bereler, İlçemiz Çayköy ve Ormaniçi İlkokullarındaki öğrencilere, Kaymakamımız Recep AYDIN ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Kadir TOPER, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Serap POLAT KIZILIRMAK ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Naci KARAÇAY'ın katılımı ile dağıtıldı. Proje kapsamında İlçemizdeki tüm Birleştirilmiş Sınıf ilkokullarında eğitim gören öğrencilere atkı ve bere dağıtımı yapılacağı belirtildi.   Ayrıca sınıflarda yapılan karne töreninde öğrencilerin sevincine ortak olan Kaymakam AYDIN öğrencilerden tatili en iyi şekilde değerlendirmelerini isteyerek, okullarda sergiledikleri güzel davranışları tatilde de sürdürmelerini, tatil boyunca bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. İlçe Kaymakamı Recep AYDIN karne dağıtım töreninin ardından okuldaki öğretmenleri başarılarından dolayı kutladı.

Ock

Bilgisayar Kursu Öğretmen ve Öğrencilerin düzenlemiş olduğu etkinlik kapsamında  İlçe Kaymakamı Sayın Recep AYDIN, İlçe HEM Müdür Naci KARAÇAY, İlçe Müftüsü Enes YILMAZ, Dumlupınar Orta okulu Müdürü Seyit BARAN , Bilgisayar Öğretmeni Mesut KARADENİZ ve Bilgisayar kursu öğrencileri etkinlik kapsamında bir araya gelindi.