MALATYA / PÜTÜRGE - Pütürge Halk Eğitimi Merkezi

Pütürge Halk Eğitimi Merkezi MİNİK YÜREKLERİ ISITALIM PROJESİ

Kaymakamımız Sayın Recep AYDIN'ın himayelerinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca başlatılan 'Minik Yürekleri Isıtalım Projesi' kapsamında Halk Eğitim Merkezi Koordinatörlüğünde İş-Kur İl Müdürlüğüyle yapılan işbirliği ile açılan örgü kursunda kursiyerlerin örmüş olduğu atkı ve bereler, İlçemiz Çayköy ve Ormaniçi İlkokullarındaki öğrencilere, Kaymakamımız Recep AYDIN ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Kadir TOPER, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Serap POLAT KIZILIRMAK ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Naci KARAÇAY'ın katılımı ile dağıtıldı. Proje kapsamında İlçemizdeki tüm Birleştirilmiş Sınıf ilkokullarında eğitim gören öğrencilere atkı ve bere dağıtımı yapılacağı belirtildi.   Ayrıca sınıflarda yapılan karne töreninde öğrencilerin sevincine ortak olan Kaymakam AYDIN öğrencilerden tatili en iyi şekilde değerlendirmelerini isteyerek, okullarda sergiledikleri güzel davranışları tatilde de sürdürmelerini, tatil boyunca bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. İlçe Kaymakamı Recep AYDIN karne dağıtım töreninin ardından okuldaki öğretmenleri başarılarından dolayı kutladı.

22-01-202017-01-202017-01-202022-01-2020

Yayın: 17.01.2020 - Güncelleme: 28.02.2020 11:15 - Görüntülenme: 308